úterý 10. září 2013

Unboxing #2

Úterý 10. 9. 2013 - balíček z bazos.cz

Čekání na tuhle zásilku bylo peklo! Odeslaná byla už v polovině minulého týdne a dorazila až dnes! Už ji tu ale mám, takže jsem spokojený a hněv ustupuje do pozadí. Místo toho přichází celá armáda jiných emocí. Jde se otevírat. Balíčky z bazaru jsou vždycky risk, ale já si zatím nemůžu stěžovat. Bude se mě držet štěstí i dnes?




Krabice byla velká. Ještě aby ne, šest knih je prostě šest knih. Po otevření jsem měl možnost nahlédnou na leták plný skvělých cen - v duchu mi jen probleskla myšlenka, že tohle jsem si neobjednal. Každopádně po vyhození této nezbytné překážky na mě už vykouklo to, co tam být mělo.
Samé pěkné věci. Začnu tím, co je samostatně. Diablo - Království stínu. Tuhle knihu sháním už asi rok. Konečně ji mám doma a to za opravdu směšnou cenu. Navíc je jako nová. Co víc si člověk může přát. Pak jsem dostal zálusk na Drizzta. Po přečtení trilogie Lovcovy čepele mě prostě zajímá, jak se tento charakter vyvíjel a jakou měl minulost. A proč si nevzít rovnou prvních pět dílů? Ještě minimálně jednou tolik mi sice chybí, ale ty se dají sehnat jednoduše. U těch prvních už to tak lehké není.



Jak si můžete sami všimnou, štěstí se mě drželo. Všechny knihy jsou krásné, nejsou na nich vady a tak to má být. Proto si připisuji další výbornou zkušenost z nákupu na bazaru. Jen kdyby to ke mně neputovalo týden. Ale za to nemůže odesílatel, takže v klidu.


A prozatímní sbírka Forgotten realms v knihovně. Šmoula dostal za úkol hlídat zbytek místa pro další díly. Začínám nebezpečně navyšovat počet nepřečtených knih v knihovně. Ale co, však ony na mě počkají.



12 komentářů:

  1. Héééééééééééj tak toho Salvatora ti fakt závidim :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ha, tak konečně něco co znám. Sice jsem to nečetla, ale mám objednanou tu knihu tisíc orků.. tohle nějak navazuje? :))
    Jinak super, víc takových foto článků. :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tohle bylo napsáno ještě před tím. Ale rozhodně si nedělej hlavu, já četl taky první Tisíc orků a další dvě knihy z té trilogie. Vůbec to nevadí. :)

      A snažím se dávat fotky prakticky pořád. Pokračovat určitě budu! :D :)

      Vymazat
  3. Neříkal tu někdo, že už nebude s těma šmoulama provokovat? :D
    Mimochodem, krásné kousky. Já se chci podívat do jednoho super antikvariátu v Praze, tak snad si tam taky najdu nějaké. Pěkné kousky za super cenu. Budu muset taky začít shánět po bazarech, kupovat vse nové bych se asi nedoplatila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je šmoulí hlídač.. :D Aby se knížky nepřevrátily. :D Jako, když si připomenu, že jsem za všechno i s poštovným zaplatil 740,- tak je to krásné. 6 knížek. :)

      Vymazat
  4. Pořád se na to nemůžu vynadívat.. ještě až budeš mít i ty zbylé díly. :-) Akorát zase budeš se čtením popředu, první díl mi příjde až příští týden asi. (Ale celá sérii Diabla už zítra :-D)
    Těším se na TES unboxing. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se čtením po předu nebudu, protože jsi hrozně rychlá. :D A vidíš.. já to sháním tak dlouho a ty máš celou sérii hned. Takže mi tohle prostě musíš dopřát. :P :D

      Na TES se taky těším, už v pátek <3 :D

      Vymazat
  5. Už tě sleduju delší dobu a až teď se dozvídám, že si z Valu. Ps: Typuju podle adresy balíčku. :DDDD Já jsem z Rožnova, náhodička :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Že by se konečně objevil někdo, kdo nebydlí víc než 100km daleko a taky má knižní blog? :D Tak to je super!! :D

      Vymazat
    2. Jen v začátcích :) Nejsem dobrá, jak ty. Ani na to moc nemám trpělivost :D

      Vymazat
    3. Jen v začátcích :) Nejsem dobrá, jak ty. Ani na to moc nemám trpělivost :D

      Vymazat