neděle 20. října 2013

Unboxing #3

Pátek 18. 10. 2013 - xzone.cz

Dnes tu mám něco i pro počítačově orientované maniaky. Ne, že bych teď na hraní her měl vůbec nějaký čas, ale to je vedlejší. Mít doma tuhle edici, to je pro mě povinnost. A o co že se jedná?




The Elder Scrolls anthology. Tahle kouzelná krabička toho obsahuje opravdu požehnaně. Začneme tím nejhratelnějším. Pět her (Arena, Daggerfall, Morrowind, Oblivion, Skyrim), povedený artbook, ve kterém je vše umístěno, mapy a legendární edice Skyrimu. Má to úplně úžasné balení. Za to se člověk stydět nemusí. Naopak, chce to co nejvíce vystavit, ať to všichni vidí.

První dvě hry jsou staršího data a k jejich rozjetí to chce mít i nějaký ten podpůrný program. Pak už jedeme klasiku ve stylu Morrowind, Oblivion a jako poslední námi všemi milovaný Skyrim.


Prostě paráda. Dále je tu ke každé hře i mapa, jak můžete vidět na prvních fotografiích. Takže pět map celkem. Slušný počet, řekl bych. Už se nemůžu dočkat, až se do nějaké hry pustím. Možná se k tomu dostanu za týden, měsíc... to je jedno. Hlavně, že už to mám doma. Musel jsem si na to počkat, protože datum vydání neustále přesouvali, ale stálo to za to. No řekněte sami.


4 komentáře:

  1. Sice jsem hrála jen Skyrim (Oblivion jsem si zkusila, ale už jsem byla moc rozmlsaná skyrimí grafikou), ale stejně závidím! Asi bych si měla jít dát nějakej ten questík...

    OdpovědětVymazat
  2. Stejně už jsem Ti k tomu vše řekla, ale provokace je to strašná. :-D Už to chci mít doma taky. Preventivně jsem si teď zahrála Skyrim. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvé provokace jsou mnohem větší. Dnes už to budeš mít doma. :) :D

      Vymazat