pondělí 28. ledna 2013

Zapomněl jsem snad psát?

Ahoj lidičky!
Po dlouhé (a jsem si toho vědom), opravdu dlouhé době zase něco PÍŠU! Takže začnu s omluvami.
Omlouvám se, že jsem dlouho nic nenapsal.
Omlouvám se, že jsem pořád jen točil.
Omlouvám se, ale napravím to.




Ono to má i své důvody, nemyslete si. Dám vám jednoduchý příklad. Čísla. Když napíšu recenzi, mrkne na to maximálně tak 30 lidí. Když natočím video, některé má dokonce už 500 shlédnutí. Přijde mi to více fér k těm knihám, že se to dostane k větší základně diváků. A ve psaní recenzí ještě tak zběhlý nejsem, kdežto před kamerou šaškuju už hodně dlouho. Takže asi tak. Budu se to snažit dohánět aspoň nějakými jinými články. Tento by měl být jakože první.

3 měsíce
Abych byl přesný - 2.2.2013 to budou přesně 3 měsíce, co funguje tento blog. Můžu vám upřímně říct, že je to asi moje nejlepší internetové dobrodružství, co jsem kdy zažil. Ne jen, že jsem potkal plno skvělých lidí, ale taky se s nimi (to jakože s vámi), můžu normálně bavit! Víte kolik lidí v mém okolí, má podobný zájem jako já? Číst? Spočítal bych je na prstech jedné ruky a ještě by mi tři prsty zbyly. Blogování je skvělý způsob, jak narazit na spoustu kamarádů se stejným zájmem. Kéž bych to byl býval věděl dříve. Ale i přesto - tyhle tři měsíce utekly jako voda a já doufám, že nebyly poslední. 
Je fakt, že za 3 měsíce jsem stihl změnit spoustu věcí. Měl tu být každý týden nový díl mého komiksu (který je pozastavený), asi 3x jsem změnil desing, než jsem byl spokojený a vůbec je to tu všechno trochu jinak, než na začátku. O tom, že budu o knihách někdy natáčet nějaká videa, jsem neměl ani páru. Ale osud tomu chtěl, aby to tak bylo. Takže děkuji všem, které baví se na to koukat a píšou mi tak hezké vzkazy/komentáře. Jsem opravdu moc, moc, moc rád! Nehledě na to, že se mi díky videím 2 krát zvedl počet sledujících. To prostě potěší. :)
S mnoha lidmi jsem se dokonce měl tu čest potkat osobně na srazu v Brně, který proběhl těsně před koncem roku. Nelituji, že jsem tam jel. Bylo fajn potkat blogery i ve skutečnosti, ne jen tady na internetu. Škoda, že s velkou většinou z vás se potkat nemůžu, kvůli vzdálenosti. Ale knižní veletrh v Praze je jasná volba, tak třeba aspoň tam. Doufám! 


Taky se blíží moje první "soutěž" na blogu - spíš jde o vyjádření díků vám, čtenářům a divákům. O co půjde?  Jelikož si nenechám nic poslat a chci udělat něco speciálního, tak bude jen jedna malá výhra. Na druhou stranu doufám, že bude originální. Aspoň potěším fanoušky HG!
Taky jsem otevřený všem návrhům a nápadům. Takže pokud by mi chtěl někdo něco říct, nebo navrhnout,  můžete to udělat tady v komentářích. Jako každý bloger jsem rád za každý váš vzkaz, vždycky to udělá radost, když vidím, že tu něco přibylo. Ještě jednou děkuji všem, co třeba sdíleli můj blog, nebo video u sebe, protože takovou malou rybku vždycky potěší, když ji ty větší pomůžou. Mějte se krásně!
David

7 komentářů:

  1. Se ani nedivím, když se skvěle posloucháš a ke všemu ještě se na tebe dobře kouká :D :P..

    Jinak gratuluji k tak úžasnému rozjezdu.. Za ty tři měsíce jsi toho stihl opravdu dost :)..

    OdpovědětVymazat
  2. Super, těším se na další psané články. Co se týká těch setkání s ostatními tak to mám bohužel docela kus cesty. Ale tak snad alespoň jednou ročně v Praze na knižním veletrhu. Uvidíme jak to letos vyjde.

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa lúbia aj články, takže kludne urob nejaký článok na nejaké knižné téma 8)
    Samozrejme s videami nekonči, je to skvelé! 8)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Davide, tvoje videa jsou bezkonkurenční, ale myslím, že nejsem jediná, která by si od tebe zas něco ráda přečetla :) Takže nastol rovnováhu! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ono se není za co omlouvat! Ty videa uplně "žeru" :D Vždy mě nabudí takovou dobrou náladou a humorem, určitě s nimi pokračuj! :D Samozřemě budou super i články, moc se na nějaké těším! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Klidně i více piš :) Videa mám ráda, ale víš jak nic se nemá přehánět, takže sem tam i něco napsat rozhodně neuškodí :) A gratuluji k budoucím třem měsícům jsi fakt dobrej! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mám radšej články, ale u teba mi nevadí pozrieť si video, sú super :) Tak len tak ďalej, budem držať palce,aby si raz napísal článok, kde napíšeš, že bloguješ nie 3 mesiace, ale už aj 3 roky :D

    OdpovědětVymazat