čtvrtek 18. července 2013

Psané slovo #7

Ahoj všichni!

Zase se hlásím. Tentokrát se budu asi i trošku chlubit (výjimečně), ale nejde jinak. Dorazila mi zásilka, která prostě... která se prostě musí popsat, rozebrat a bude taky náplní celé mé dnešní noci. Něco už mám dokonce i za sebou. Začal jsem totiž číst Harryho (taky jsem dnes usilovně přemýšlel, jestli o tom natočit video, ale nějak se mi do toho moc nechce, asi potřebuji silnější impuls). A celý komplet má moje drahá polovička, všechno si tedy půjčuji od ní. A nejen to. Podařilo se mi od kamaráda vypůjčit Noční klub (který se prostě nedá sehnat a když, tak za pořádné peníze) a další knihy od Kulhánka. Jednoduše - teď čtu samé vypůjčené knihy. Nejsem na to moc zvyklý, minulý rok jsem si to ani nedokázal představit. Co jsem přečetl, to jsem potřeboval mít i v knihovně. To mě přešlo.



Ale k čemu se teď dostávám - protože nemusím utrácet za knihy, logicky můžu utrácet za komiksy a mangy (hehe). Taky to podle toho vypadalo. Včera vyzvednutá zásilka.


Živí mrtví #2
Druhý díl bezvadného komiksu. Ten první jsem shodou okolností nedávno recenzoval ZDE. Nechávám si v záloze, ať všechny komiksy nepřečtu hned. Jak dlouho mi to asi vydrží?

World of Warcraft #1
Ach <3 ... Jak puberťák, ale nedivte se, když já skoro celou pubertu hrál tuhle hru. A cosi ve mě ještě zůstalo, takže jak se něco týká WoW, musím to mít! Hru už nehraji, ale ten komiks byl vynikající. Brzy bude recenze, protože už ho mám samozřejmě přečtený.

Death note #4
Tady asi není co dodávat. Prostě další díl téhle parádní mangy.

Bleach #2
Nedávno jsem si rozjel i Bleach. Seriál zatím počká, ale manga ne. První díl mě opravdu bavil, takže druhý byl jasná volba.

Naruto #1
A abych toho neměl málo, rozjíždím si ještě Naruta. Shodou okolností mám doma všechny díly seriálu a brzy ho hodlám začít sledovat. Na mangu se těším stejně tak a divil bych se, kdyby mě zklamala.

To je všechno. Ale jen prozatím, hodlám si svou sbírku komiksů a mangy pravidelně rozšiřovat. Co vy, máte v knihovně hlavně jen knihy, nebo jste stejní blázni?

Nový systém komentářů (mých)
Lhal bych, kdybych tvrdil, že mě vaše komentáře netěší. To by prostě nebyla pravda. Těší mě každý z vašich komentářů a na všechny se snažím odpovídat. A odpovídám. Díky tomu kdo mě komentuje poznám, koho zajímají stejné věci jako mě. To se hodí, protože jsem si zavedl takový systém. Vaše blogy mám v samostatné záložce svého prohlížeče a nakukuji, zda-li tam přibylo něco nového. Protože články od vás si vždycky rád přečtu a posléze i okomentuji.


Nedivte se, že tam jsou zatím jen čtyři, protože na tom v těchto chvílích pracuji. V paměti mám ještě Moiru, Verču, Tiw, Hanku, Etteleu, Cecilku.. je vás dost a ještě ani teď jsem nejmenoval všechny. Takhle vás budu mít pěkně na jedné hromadě a mrknout se, co je nového, není vůbec žádný problém. Sledovat vaše blogy přes "síť přátel google" je sice fajn, ale plete se mi to i s ostatními "neknižními" blogy, co sleduji. A pak v tom mám mumraj.

Dneska jsem se už rozepsal více než dost, tak se mějte skvěle, napište mi, jak se vám přes prázdniny daří číst a zase brzy u nějakého psaného slova ahoj!

14 komentářů:

  1. Jéé to je fajn, jak tam máš můj, Verčin i Šéfikův (nevím přesně jak se jmenuje, ale tak to titulujeme) blog :D, zásilka co ti přišla je skvělá teda.. nepokrytě závidím :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak museli jste tam být! Šéfika taky čtu, někdy je to ovšem síla. Ty jeho erotické knihy, no... však on ví, co na to říkám. :D Každopádně bude číst Malaz a musím ho kontrolovat, jak mu to jde. :D

      Vymazat
    2. Erotika je nastesti za mnou :D uz nikdy vice ... Uz ted mam koprivku z toho ze budu muset pritelkyni v zari koupit treti dil Fifty shades :D

      Vymazat
  2. Zásilka dorazila pěkná, jen co je pravda ;-) Akorát přemýšlím nad tím, zda se nemám do Bleache taky pustit. No a co teprve Gantz v září, že ;-) A překvapivě mě taky zaujal Kick-Ass, i když to není manga :-D Jinak strašně ráda vidím, že má krom mě někdo taky doma Naruta :-)
    A s tím Harrym to mám nějak podobně. Pořád nevím, jestli si nemám všechny díly koupit a konečně si je přečíst. Když ale já bych chtěla přečíst všechno, jak tak koukám :-D
    Jinak se nezapomeň pochlubit, jak se ti líbí Naruto, až se do něj pustíš ;-) Já už viděla všechny díly minimálně třikrát, u některých to ani nepočítám :-D Jsem zvědavá, jestli objevím dalšího narutofila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je toho moc, přesně jak říkáš. A Kick-Ass mě taky zaujal. Máme na tohle úplně stejný vkus. :D :) Na Naruta se těším, ať seriál, nebo mangu. Jen si to musím šetřit, takových peněz to stálo a já to přečtu všechno první den, ne? :D Klasika.. :D

      Vymazat
  3. Jeeeee ja sem tam :D chces si splhnout vid :D kvuli Malazu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, však to máš v komentáři výše napsaný. :D

      Vymazat
  4. Naruta (první dvě volume) mám doma v angličtině, ale nevím jestli budu další kupovat. Bleache mám už od Crwe (zatím první volume). A Death Note samozřejmě 7 dílů opět od Crwe. Jinak díky za doporučení komiksu WoW, snad se k němu časem dostanu. Jinak díky za sledování a komentování, to samozřejmě vždycky potěší. Ještě takové malé doporučení - jelikož jsi nadšenec do mangy a anime tak by tě mohl zajímat Bakuman (existuje anime -25 dílů, ale i manga - od tvůrců Death Note). Je to o tom jak se dva kluci rozhodnou uspět jako tvůrci mangy a dozvíš se tam plno zajímavostí o tom jak to funguje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten WoW komiks si dej určitě do hledáčku - sakra to za to stojí! :) Přiznám se, váš blog sleduji hlavně kvůli Tobě, co si budeme povídat - na knihy máme podobný vkus a líbí se mi Tvé recenze i (překvapivě) meme, které nikde jinde nečtu. :D :)

      A díky za doporučení, na to se určitě podívám! Zní to více než dobře. Zase bude co nakupovat... :D

      Vymazat
  5. Čtvrtý Death Note se mi líbil nejvíc! :) Teda, mě hrozně bavilo číst o Mise, ale Annie říkala, že jí přijde protivná, tak nevím, do jakého tábora patříš :)
    Užij si čtení. Ty si to tak pěkně pomalu dávkuješ - já to přečetla všechno najednou, prostě jsem nemohla čekat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Misu zbožňuju <3 ale psst, to teda neříkej Annie. :D Celou dobu se na Misu těším a teď tam konečně bude! :D Jupí! :D

      A děkuji, dávkovat si to musím, protože jinak bych nadával. Zase tolik té mangy, co u nás vychází a zajímá mě, totiž není. Naruto, Bleach, Death Note, teď přibube Ganz. A každý večer se modlím za sjednání práv k Fullmetal Alchemist! Snad to začnou brzy vydávat. <3 :D

      Vymazat
  6. Komiksy mě nelákají, ale ten ze světa World of WarCraft mě trochu zajímá. Asi to bude tím, že v poslední době se mi po wowku tak strašně moc stýská a strašně moc bych si chtěla zase zahrát. Achich.
    A k těm půjčovaným knihám - já čtu jen půjčované, buď z knihovny nebo od kamarádů. A pak jen recenzáky. A když si nějakou knížku koupím, tak mi pak dlouho leží v knihovně, až zapomenu, že ji tu mám, protože musím číst ty půjčené knihy, abych je brzo vrátila. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to s tím WoW úplně stejně. Ani nevíš, jak se stýská mně! :D Hrál jsem to dlouho a moc, tak si teď absťáky léčím komiksy, knihami a tak. :) :D

      Já hrozně rád nakupuji knihy, to je pak problém... Ale to půjčování je bezva. Co zrovna nemusím mít v osobním vlastnictví a chci si přečíst, tak je fajn mít kde to půjčit. :)

      Vymazat