pátek 30. srpna 2013

Unboxing #1

Pátek 30. 8. 2013 - balíček od http://www.dobre-knihy.cz/

Nemůžu říct, že bych se na tenhle balík netěšil. Na dobrých knihách jsem zatím vždy nakoupil bez problému a bylo mi jasné, že to tak bude i nyní. Ve středu jsem objednal a dnes vyzvedával na poště. Tak to má být.

A teď k tomu, co mi vlastně přišlo. Knihy. Jak nečekané a osobní odhalení.




Taky se vždycky trápíte při otevírání balíku? Já se trápil. Ale dnes to šlo nějak lehce, což ovšem neznamená, že by tam nebylo deset vrstev papíru, igelitu a lepící pásky. Jenže tady to nikomu mít za zlé nemůžu. Kdyby mi přišla poškozená kniha, obratem bych to vracel. Takže je dobře, jak pečlivě zabezpečené naše poklady na cestách bývají.


Tohle jsou už vnitřnosti balíku. Vezmeme to pěkně popořadě. Vyhlídku na věčnost už jsem četl. Byla ale vypůjčená a mně se líbila tolik, že ji chci mít v knihovně. To samé platí i o Nočním klubu, ale tam je ta dostupnost poněkud problematičtější. A když nemůžu mít (zatím) Noční klub, pořídím si aspoň doslova kapesní vydání Povídek od Kulhánka. Dvakrát to vidíte hlavně proto, že jedny jsou pro Qee z http://virtualni-knihovna.blogspot.cz/ Máme stejný vkus. Další knihou není nic jiného, než dlouho očekávané Pekelné město. Znáte The Elder Scrolls? Oblivion, Skyrim? Určitě ano. Tak takhle kniha je z tohoto cyklu. Nic víc snad psát nemusím, to musíte mít! Navíc mě z čtyřky zaujala svým zpracováním nejvíce. Opravdu krásná kniha. A poslední je Malazská kniha padlých #7 - Vichr smrti. No jo, to vás nepřekvapuje, já vím. Ale ten sedmý díl už jsem si pořídit musel, protože nějaký týden mám doma osmičku a přeskakovat to takhle nechci, i když na sebe některé díly prakticky nenavazují. Co kdyby tyto náhodou ano.


Zase je co číst. Ne, že by doteď nebylo. V knihovně toho mám nepřečteného dost, ale znáte to. Chtěli jste články s fotkami, máte je mít. Mě to baví a pokud vás taky, je to jen dobře. Tyhle "unboxing" rubriky čekejte pokaždé, jak mi něco přijde. Minimálně se budu zanedlouho chlubit sběratelkou The Elder Scrolls, o které už jsem psal.

12 komentářů:

  1. Co mám napsat? Prostě parádní nákup. A děkuju ještě jednou za ty podívky (stejně Ti ještě jednou poděkuju potom :-D). A tou sběratelkou se můžeme pak chlubit oba... těsím se. :-D <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, z toho Tvého děkování se zblázním, to víš.. :D

      Vymazat
  2. Elder Scroll záááávist :D a koukam opět Malaz :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, je třeba koupit Malaz.. :D A Elder je fakt povedený!

      Vymazat
  3. Hmm, většinu těch knih neznám. Tedy kromě Malazské knihy samozřejmě. Sice za Tebou dost zaostávám, ale už se pomalu koušu do půlky. Kapesné jde sice na meč, ale myslím, že si ty knihy budu přát k narozeninám, Vánocům a tak, protože tuhle sérii chci mít také v poličce. :) Jinak, to Pekelné město vypadá taky hrozně hezky... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, v knihovně to vypadá opravdu dobře, byla by škoda to číst a nemít to v ní! :) Takže přát si přát si přát si! :D :)

      Vymazat
  4. Skvělé knihy.. Kulhánka můžu :)). Poslední dobou mám i nějakou chuť pustit se do toho Malazu, čtu na to samou chválu.. ale je toho moc a je to dlouhé. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však nikam spěchat nemusíš, pěkně v pohodě... :D I když to moc nejde. Jak přečteš jeden, musíš další.. :D

      Vymazat
  5. Pekelné město ani Povídky si neplánuji pořídit. Ale Vyhlídku už samozřejmě mám. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je samozrejme perfektné, že to vždy perfektne zabalia, ALE! :D Vždy keď si prevezmem balík a pomyslím si nato, koľko "kabátikov" z tých kníh budem musieť dať dole, tak mi je dosť na nič :D Hlavne ak poruke nemám nejaké nožnice či nôž, to je potom na zabitie :) Samozrejme - pribudli ti perfektné kúsky, ale máš môj obdiv - ustavične čítaš tie neskutočné bichle. Mňa by z toho trafil šľak. Musím tie hrubé knihy striedať tenšími, ľahšími a menej prekombinovanými :)

    OdpovědětVymazat