úterý 30. dubna 2013

Přelétavá květnová soutěž

Ahoj všichni!

Jako dva blogy  - Live fantasy life a Magician's book jsme se rozhodli, že uspořádáme takovou "společnou" soutěž.














O co půjde? Je to velmi jednoduché, ale ne zadarmo. Žádné přihlášení emailem a následné vylosování pomocí nějakého randomu. Bude to trochu delší, ale aspoň si pak můžete říci, že jste si výhru zasloužili. Soutěžit se bude celý měsíc květen a to vždy 6 dní v týdnu. Každý týden budou jiné hádanky, které budete muset řešit. Co můžu slíbit? Že se objeví otázky převážně týkající se fantasy literatury a možná i trochu YA.
Budou celkem 4 etapy soutěže. Každá bude probíhat na jiném blogu. 1. a 3. etapu si střihnete na blogu Magician's book a 2. a 4. na Live fantasy live.

A co že to jsou ty etapy? Aby to bylo zajímavější, každý týden se ponese v jiném duchu. V jednom bude hádání pomocí obrázků, v druhém budete muset skládat názvy knih... a zbytek si ještě nechám pro sebe. Info k následující soutěžní etapě se dozvíte vždycky 7. den. To je takzvaně den "bez otázek". Vy se ale ptát můžete pořád. Taky si jako organizátoři uzurpujeme všechny práva a poslední slova, abychom předešli nějakým hádkám a nesvárům, i když mám za to, že se to obejde bez problémů.

K tomu, abyste se zúčastnili, nemusíte dělat vůbec nic. Jen stačí pravidelně každý den odpovědět. nebo vyřešit nějakou záhadu. Jestli budou i nějaké bonusovky a podobně, to se nechte překvapit. To, jak si vedete, se dozvíte každý večer na FB stránkách Live fantasy live a Magicians Book. Proto, pokud chcete být informovaní, doporučuji sledovat.

Jinak protože nezačínáme soutěž v pondělí, ale ve středu 1. května, dozvíte se informace k prvnímu týdnu dnes odpoledne, na blogu Magicians's book, kde soutěž startuje.

DŮLEŽITÉ INFORMACE
1. Soutěž probíhá v měsíci květnu (1. - 28. 5)
2. Soutěží se na dvou blozích, takže nezapomeňte sledovat, jaká etapa právě probíhá a na jakém blogu se objeví soutěžní otázky.
3. Každý večer bude v tabulce uveřejněno, kolik lidí se účastní a jak si vedou v bodování.
4. Správné odpovědi pište přímo do komentářů, od zítřka budou moderované a zveřejníme je až po ukončení soutěže.
5. Soutěžní otázka se objeví vždy ráno, kolem 7 hodiny a máte čas na odpověď až do 21:00 téhož dne.
6. Pokud  byste měli jakýkoliv dotaz, stačí napsat zde do komentářů a zeptat se.
7. Přejeme pevné nervy a co nejvíce bodů!

Výhry
O co že se vůbec hraje? První tři se mezi sebou dohodnou, co budou chtít. Samozřejmě čím vyšší počet bodů, tím vyšší má váhu jeho slovo.



Výhry poskytlo nakladatelství Knižní Klub, kterému tímto mnohokrát děkujeme. Můžeme slíbit, že během května přibudou ještě další výhry. O jaké se bude jednat, vás včas informujeme. Snad vás bude soutěžení a hádání bavit.



David a Filip

3 komentáře:

  1. Super súťaž teším sa :)
    Len by som sa chcela opýtať či sa môžu zapojiť aj ľudia zo Slovenska, nikde som túto informáciu nenašla. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to i pro Slovensko! Takže směle do toho!! :))

      Vymazat