čtvrtek 2. května 2013

Půl roku blogování!

Ahoj všichni!

Půl roku??
Ani jsem si to neuvědomil. Dnes je to přesně půl roku, co funguje tento blog. Hrozně rychle to uteklo, vždyť jsem teprve nedávno začal. Ale čas neúprosně běží a tohle je jasný důkaz. Za toho půl roku se toho stihlo udát hrozně moc. Poznal jsem moc skvělých lidí, ať už blogerů, nebo čtenářů. Nesmírně si vážím veškeré podpory, ať už je vyjádřena jakkoli. Klidně i beze slov, návštěvou. A jak to po tom půl roce vůbec vypadá? Design jsem měnil asi 3x, jeho aktuální podoba je mi zatím nejmilejší. Snad na to máte podobný názor. Blog si našel neuvěřitelných 122 pravidelnách čtenářů a blížíme se k 20 000 návštěv. Pro mě hrozně velká čísla, která okomentuji slovy - děkuji moc!


Taky jste si za tu dobu určitě mohli všimnout, že recenzuji a podávám novinky především z fantasy žánru. To se žádným způsobem měnit nebude. Čtu i jinou literaturu, ale přemýšlím, že jí založím blog vlastní, jen kvůli recenzím a názorům. Přece jen nechci míchat hrušky s jablky. Tím chci vyjádřit vděk všem, kteří nepohrdnou klasickou fantasy a i méně známými tituly. Takovou dystopii si rád přečtu, ovšem opravdu jen jednou za čas. Proto mám radost, když mě navštěvujete, i když tu nejsou recenze na největší novinky a pecky, které hýbou knižním byznysem.

Videa zase budou
Pár z vás mi napsalo, kdy zase budou videa. Tohle potěší, že se někteří na můj ksicht a výstup na kameře dokonce těší. Takže příští týden se objeví něco natočeného, aby mi ten kanál na YT neumíral. Nevím, jestli to bude recenze, nebo nějaké nezávazné povídání. To si musím ještě rozmyslet, aby to vůbec za shlédnutí stálo. Každopádně těch 152 odběratelů nechci zanedbávat. :)



Neplánovaně naplánovaná soutěž
S Filipem jsme taky na další 4 týdny rozjeli soutěž. I když to vůbec nebylo v plánu, můžu ji pojmout jako takovou oslavu toho půl roku. Odkaz na soutěž najdete ZDE, tento týden se soutěží u Filipa a začínáme opravdu jednoduchými hádankami, takže směle do toho. 



Jedeme do druhé poloviny!
Říká se, že ten první rok je nejtěžší. Může si být těžký jak chce, mě to pořád baví. Jasně, nepřispívám každý den, protože na všechny ty "meme" prostě nemám nervy a čas. U ostatních si to ale přečtu rád. Za toho půl roku jsem tu poznal více než dost blogerů, jejichž blogy navštěvuji pravidelně. S nějakými se dokonce i viděl na srazu a pokecal živě. Ten půlrok prostě stál za to a doufám, že to nadále půjde pořád tak dobře. Budu k tomu potřebovat vaši pomoc, nezapomínejte!



Mějte se,
David

14 komentářů:

  1. Gratuluji. Jsi fakt děsně šikovnej. 122 členů a 152 odběratelů na YT - no pááni. :-) Jak moc dobře víš, Tvůj blog máme všichni moc rádi, takže věřím, že s námi zůstaneš dlouho, dlouho... :-) Mně se líbí úplně všechny Tvé příspěvky, ať už recenze, Tvoje vlastní tvorba, psané slovo, fotografie nebo videa. Rozhoděně pokračuj a buď stále tak fajn...

    P.S: Video na "nějaké nezávazné povídání" by bylo bezva. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slibuji, že budu! Jsi moc hodná, děkuji za všechny Tvé komentáře. Máme to stejně, já jsem u Tebe na blogu jako doma!! :))

      Vymazat
  2. Ani som si neuvedomila, že sme si založili blog v rovnakom čase. Teda skoro. Ja budem mať polroka teraz v pondelok ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju! :)
    Vše to hrozně letí, mně ani nepřijde, že blog bude mít za chvíli jeden rok. přeju hodně štěstí do dalšího blogování! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :) A letí to hrozně rychle, to je pravda.. za chvíli rok, pak dva.. uf. :D

      Vymazat
  4. Gratuluju, ale vážně bys měl spíš sledovat toplist počítadlo. Těm dvaceti tisícům na blogspotovém počítadle se nedá věřit - to počítadlo roste pokaždé, když někdo přijde na tvé stránky, překlikne z jednoho článku na druhý nebo i jen aktualizuje stránku na které už je. 6000 za půl roku je ale taky pěkných.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. :) A o tom počítadle vím, něco jiného je návštěva a něco jiného shlédnutí. Ale toplist jsem tu dal až se zpožděním, no. :/ :D Jinak samozřejmě sleduji spíše uni IP, to je zajímavější, to souhlasím. :)

      Vymazat
  5. Paráda! Ani se nenaděješ a budeš slavit rok! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulujiii!! :)) A hodně síly a energie do budoucna! Jsi super, máme Tě rádi :-* :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Rodaw, moc si toho vážím, vždyť víííš :))

      Vymazat