středa 29. května 2013

Vyhlášení přelétavé soutěže

Ahoj!



Mám tu pro vás slavnostní vyhlášení soutěže, která probíhala necelý měsíc na našich blozích. Můžu říct, že nás celé to soutěžení s vámi hrozně bavilo. Každý den sledovat, jak se poperete s otázkou a jestli vás to vůbec bude bavit až do konce. Vydrželo vás hodně a my jsme za to hrozně rádi. Přeci jen měsíc (resp. 4x6 dní) není vůbec krátká doba a někoho to mohlo omrzet.

Ale teď už k samotnému bodovému součtu jednotlivých soutěžících. Ten si můžete prohlédnout v tabulce, jejíž odkaz je pod tímto textem.

TABULKA S BODY - CELKOVÁ

A vážení, tady nám nastává první zádrhel v celé soutěži. Nejspíš jsme podcenili vaše schopnosti, protože bodové rozdíly jsou hrozně malé. Místo tří výherců tu máme sedm adeptů. Na první místo dva a na třetí je vás pět. Tohle musíme ještě promyslet a vyřešit. Dáváte nám zabrat.

Tady jsou fotky výher s tím, kdo nám je do soutěže poskytl. Sponzorům hrozně moc děkujeme, bez nich by soutěž ani nemohla vzniknout.

FANTOM PRINT

FRAGMENT



Takže nám ještě dejte chvilku, abychom to nějak promysleli. Ještě jednou děkujeme, že jste s námi soutěžili a my za sebe můžeme slíbit, že to nebyla poslední soutěž, která probíhala ve vzájemné spolupráci dvou blogů.

Mějte se,

David a Filip

8 komentářů:

  1. Rozhodne to bola veľmi kreatívna súťaž 8) Ja som poslednú etapu už ale vôbec nezvládala, netušila som odpovede ani trochu 8(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, to potěší! :) A je fajn, že ses zapojila aspoň do nějakých částí! To bylo hlavní, hádat a bavit se. :))

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To my děkujeme, že jsi vydržel až do konce!! :) A úspěšně. :)

      Vymazat
  3. Díky za soutěž. Bylo to super a našla jsem knížky, které bych si chtěla přečíst. V čtečce už mám první díl Malazské knihy padlých :)
    Jsem zvědavá, jak se poperete s rozdělením cen :D (jistě nějak originálně) a gratuluji výhercům :)

    OdpovědětVymazat
  4. Velká_koule_chaosu29. května 2013 v 19:28

    Úžasná soutěž! Opravdu jsem si jí užila. :) A je super kolik lidí se zúčastnilo. :) Gratuluji výhercům a doufám, že opět nějaká taková soutěž bude. :)

    OdpovědětVymazat
  5. super súťaž, som žhavila mozgové závity každé ráno. Škoda tej straty jedného bodíka, a to len z nepozornosti - zle som si prečítala otázku. Utešuje ma, že nás vtedy bolo viacero :-D
    Čo sa týka cien, myslím, že ich je dosť pre všetkých 7 výhercov. Ale som veľmi zvedavá, čo "vykoumáte".

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, během celého května jsem se k tomu nedostal, tak bych se aspoň dodatečně rád přidal k poděkováním za soutěž. Bylo to fajn, ať už tady, nebo u kolegy. Navíc jsem narazil na neznámé knížky, které si rád někdy přečtu, a konečně jsem se donutil k přečtení Ostře sledovaných vlaků (že to ale trvalo, než jsem zjistil, že první slovo v přesmyčce nebude Otřes). Jo, a pokud by Vám to nějak usnadnilo rozhodování, klidně se vzdám svých nadějí na třetí místo. Ne, že by výhry nebyly lákávé, naopak, některé jsou vážně parádní, ale přece jenom jsem soutěžil hlavně pro zábavu :)

    OdpovědětVymazat