středa 26. června 2013

Pětistovka je jen číslo


O prázdninách bude hodně času, takže jsem se rozhodl zapojit se do nějakého projektu. Knižní maratóny jsou fajn, ale nejspíš ne tak úplně pro mne. A protože už mě znáte, tak víte, že hodně často a rád čtu knihy, které mají více stránek. Jednoduše řečeno - bichle. A včera jsem objevil projekt, pro nás "bichlaře" jako dělaný. Autorkou je laurdes a projekt má název Pětistovka je jen číslo. Jde o to si dát nějaký cíl - počet přečtených knih nad 500 stran za prázdniny. Projekt splníte i když přečtete třeba jen jednu knihu. To už je na vás. Rozhodně doporučuji se zapojit!

Můj seznam je zde. Během prázdnin ho budu asi aktualizovat, protože můžu přijít na další knihy, které si chci přečíst, nebo naopak nějaká vypadne.
  • Malazská kniha padlých #5 - Půlnoční vlny (Steven Erikson) - 736 stran (5/5)
  • Malazská kniha padlých #6 - Lovci kostí (Steven Erikson) - 880 stran
  • Odkaz dračích jezdců #4 - Inheritance (Christopher Paolini) - 728 stran
  • Harry Potter a ohnivý pohár (Joanne Rowling) - 571 stran
  • Vyhlídka na věčnost (Jiří Kulhánek) - 530 stran
Zatím zůstanu na tomto číslo, uvidíme, jak se bude postupem času měnit.


2 komentáře:

  1. Pekné....ja teda milujem knižky ale ty si riadna šálka kávy :)
    Dala som si taký cieľ že prečítam cez prázdniny minimálne 15 kníh, rada by som prekročila 20 ale neviem neviem...Tebe držím palce a mnohé z kníh na tvojom zozname by som si rada prečítala, jedna je už za mnou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já to postupně budu doplňovat o některé, co tu ani nejsou. :D Třeba zrovna dnes. A já držím palce Tobě, ať se Ti daří přečíst to, co máš v plánu :))

      Vymazat