sobota 29. června 2013

Psané slovo #5

Změna nejen designu!

Ahoj všichni!

Tohle je první příspěvek v úplně novém vzhledu, na kterém jsem dneska pracoval. Ale není to jediná věc, která se mění. Protože jsou prázdniny a více času, chtěl bych si zaběhnout pravidelný režim. Co to znamená?


  • pravidelné informace o tom co/kdy vyjde (fantasy, manga)
  • více videí (konečně jsem doma, tak můžu natáčet)
  • častější aktualizace mé knihovny a toho, co čtu
  • recenze na anime


Na druhou stranu jsem se rozhodl s blogu stáhnout všechny blbiny, pokusy o psaní a podobně. Mám to zálohované, ale dokud v tom nebudu pokračovat, tak to tu strašit nemusí. Zbytek věcí dodělám zítřejší den, protože toho mám dnes už celkem dost. Kdyby jste mi napsali co se vám tu líbí/nelíbí, byl bych moc rád. Nebo třeba ještě nějaký nápad co přidat, abyste se sem pořád rádi vraceli. Snad si na tento nový design zvyknete, protože už zůstane. Budou jen kosmetické změny a různé přídavky. 

Tohle všechno jsem udělal hlavně proto, že budu mít i nějaký ten čas a prostor navíc. Minimálně dva měsíce. Tak proč z hlavně recenzního blogu neudělat trochu více aktuální, kde najdete i různé novinky a zprávy. Samozřejmě se to všechno bude točit okolo fantasy a tomu podobným věcem. Proto se blog jmenuje Live fantasy life.

Tohle jsem udělal jako jednu z prvních věcí, když se přijelo domů. Pěkně vyklidit knihovnu, vytřít prach a doplnit o nové kousky.


Třeba o tuto novou zásilku, co mi ve čtvrtek přišla.


Většinou ty fotky dávám hlavně na fb stránku, ale jako takové shrnutí to neuškodí ani tady. Tak se mějte parádně a užívejte si víkend.

12 komentářů:

  1. Někdy je změna potřeba :-) Páni, ale tady je vcelku drastická. Ze zelené rovnou do bílé! Bude mi chvilku trvat, než si na to zvyknu :-)
    Taky neustále koukám na svůj kabát blogu a mám chuť ho předělat, protože se mi na něm pořád něco nezdá, ale já vůbec nevím co :-D A i když se snažím o něco nového, stejně to všechno nakonec akorát hodím do koše :-D
    Knihovničku máš pěknou. A sakra dost pěknou! Jeden kousek lepší než druhý! A co se nových kousků týče, nemusím se, myslím, ani vyjadřovat ;-)
    Rozhodně se těším na další tvou aktivitu a přeju hodně štěstí do "nového začátku" :-) A samozřejmě pěkné prázdniny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to velká změna a jsem si toho vědom. Takže každý, koho to neodradí a zůstane čtenářem má u mne velký imaginární dort s čokoládovou polevou! :D

      A Tvůj blog se mi čte hezky, ale znám to. Taky bych pořád něco měnil. Taky jsem to udělal - drasticky, jak sama říkáš a snad mi to už dá pokoj. :D

      Díky moc, snažím se ji doplňovat co to jde. :)) Jestli se na ni i těšíš, tak to si sakra dám záležet, aby jí bylo dost. :) A krásné prázdniny i Tobě! :))

      Vymazat
  2. Krásný design! Je to čisté a přehledné. já zbožňuji bílou barvu, takže za mě máš jedničku. Vidím, že Tě manga opravdu chytla. Taky o tom delší dobu uvažuji, ale ještě jsem nic v podobném stylu nečetla. Měl bys nějaké doporučení co vzít do ruky jako první? Budu ráda... :-)
    Jinak mě těší, že nejsem jediná, která při každém utírání prachu vyklidí celou knihovnu. :-) Nic není zábavnější uklízet než knihovnu, řekla bych...
    Super. Super. Těším se na Tvá videa, fotky a vůbec všechny prázdninové články...
    Měj se fajn a díky za Tvůj bezva blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty vždycky víš, jak mě potěšit! :) Děkuji Ti mnohokrát, opravdu. :)

      Jinak já zatím moc zkušeností nemám, zatím jsem četl jen Death Note, ale je to skvělé. Nejsem si jistý, zda-li by to byl Tvůj šálek čaje, ale proč to nevyzkoušet, že jo? :)

      A v tomhle se shodneme 100%. Já to vždycky musím mít udělané pořádně, jinak to prostě nestojí za nic. A je to skvělá příležitost k tomu tu knihovnu třeba zase jinak uspořádat. :D
      Takže ještě jednou děkuji za pěkný komentář a měj se moc hezky. :)

      Vymazat
  3. Myslím, že se design povedl, je to jasné a přehledné a líbí se mi to :-) trošku mě mrzí, že Tvé psací pokusy a podobně dáváš pryč, třeba u básně ale Pán prstenů jsem se hodně pobavila a doufala jsem, že toho bude časem více :-)
    Na videa se těším a na další aktualizace taky :-) aspoň budou příjemnější prázdniny. Měj se :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :))

      Ono když teď budu mít více času, je právě dost možné, že ta kategorie s mojí Tvorbou zase bude. Tu báseň mám v plánu dodělat, jak druhý, tak třetí díl, takže na to se přes prázdniny určitě těšit můžeš! :)

      A ty si užívej prázdnin jak to půjde a zase se někdy stav! :))

      Vymazat
  4. Z nového vzhledu jsem nadšená! :) Není to nijak "přeplácané" , zkrátka tak akorát. Moc se mi líbí.
    Už se moc těším až se s námi podělíš o nějaké další video.
    Měj se krásně =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsi moc hodná! :) Snažil jsem se, aby to bylo jednoduché a přehledné. :) Video bude brzy!
      Měj se hezky a užívej si prázdnin! :)

      Vymazat
  5. Páni! Já jsem věděla, že jdu k tobě na blog, ale ta změna designu mě stejně zmátla! :D.. Světlé, jednoduché designy mám ráda (asi si si všiml :D), takže jenom chválím :).. A moc se těším na články a videa :), jen doufám, že budu mít aspoň trochu času, protože v pondělí nastupuju do práce a myslím, že nic nebudu stíhat :/. Nu uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Lili.en :) Jsem rád, že i přes to si poznala můj blog. :D Už mi ta zelená lezla krkem a bylo to hrozně přeplácané. Méně je někdy více.. a hlavně budou aktuální informace! :D

      Doufám, že aspoň sem tam to stíhat budeš a najdeš si chviličku. Já Ti zase přeji, aby ses měla v práci co nejlépe a utíkalo to. :))

      Vymazat
    2. No mě už taky moc nebaví ten můj design, ale nemám chuť něco vymýšlet a patlat se s tím celý den :D, takže změna bude, až mě políbí Múza a ta na mě většinou prdí :D

      Děkuji moc. Mám z toho docela strach, ale tak až si zvyknu, vše se naučím, to bude snad fajn :)

      Vymazat
  6. Tak to mě moc těší! Světlých je dost, ale určitě tu jeden navíc nebude vadit! :D Děkuji. :) No, já dlouho přemýšlel, kam ho dát a nakonec zvítězila spodní lišta. Aspoň je to tam zaplněné a nikoho to neruší. :)

    OdpovědětVymazat